İYİ BİR NOKTADAYIZ”

 İYİ BİR NOKTADAYIZ”

Yeni sezona Bolu Esentepe'de hazırlanan bordo beyazlılarda keyifler yerinde. Futbolcuların durumundan memnun olan Teknik Direktör Şaban Yıldırım, iyi bir noktada olduklarını söyledi.

2014-2015 futbol sezonu öncesi Bolu Esentepe kampında hazırlıklarını sürdüren Bordo Beyazlı ekibimiz İnegölspor’da yüzler gülüyor. Oynanacak olan son 2 hazırlık karşılaşmasına kenetlenmiş olan ekibimiz, lige en iyi şekilde başlamayı hedefliyor.

 

 

TAKIMIN GELİŞTİĞİ GÖRÜLÜYOR

İnegölspor Teknik direktörü Şaban Yıldırım, “Oyun sistemimiz üzerinde çalışıyoruz. Maçlarımızı da ona göre oynuyoruz. Bir yandan ağır fiziki antrenmanlar sürüyor. Bu dönemde takıma yeni bir düzen oluşturduğumuz için 2 ay veya 3 ay sonra oynamamız gereken oyunu şimdi oynamayı zaten beklemiyoruz ama takımımızın geliştiğini görüyoruz. İlerlediğini görüyoruz. Lige de en azından iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Gelecek haftaya kadar hazır hale gelebileceğimize inanıyorum” dedi.

 

İYİ BİR NOKTADA OLDUĞUMUZU GÖRÜYORUZ

Takım içindeki uyum hakkında konuşan Yıldırım, “Arkadaşlarımız beraber oynamaya alışacaklar. Bir de bizim istediklerimiz var. İstediklerimize de adapte olmalarını bekliyoruz. Şimdi bunların hemen bir anda olması ya da çok kısa sürede ideal olması bizim tarafımızdan beklenen bir şey değildir. Bu bir süreçtir. Önce şuna bakmak lazım. İlerliyor muyuz, ilerlemiyor muyuz? Bu dönemde nerdeyiz. Ona bakmak lazım. Bunlara baktığımız zaman da ilerlediğimizi görüyoruz ve iyi bir noktada olduğumuzu görüyoruz. İnşallah lige kadar istediğimiz tarzda bir hazır oluş haline geleceğimizi umuyoruz” şeklinde konuştu.

 

KAMP CUMA GÜNÜ SONA ERİYOR

2 tane daha hazırlık maçı oynayacaklarından bahseden Yıldırım, “Sivas 4 Eylül Belediyespor ile yarın oynayacağız. Perşembe günü de Yeni Malatyaspor ile oynayacağız. Böylece Cuma günü sabah antrenmanının ardından kampımızı tamamlayarak izine çıkacağız. Pazartesi günü de tesislerde lig için çalışmalara başlayacağız” diye konuştu.

 

OYNAYABİLECEKLERİ BİR YER OLURSA…

Genç oyuncular hakkında da bilgiler veren Yıldırım, “Genç oyuncularımız bizimle beraber olacaklar. Gençlerimize oynayabilecekleri uygun 3. Lig takımları talip olursa, bazılarını gönderebiliriz. Nitekim Okan Ünal’ı gönderdiğimiz gibi ama bizim için oyuncularımız değerli ve onların oynayabilecekleri bir yer olması bizim için önemli. Eğer öyle bir yer olmazsa göndermeyeceğiz. Bizimle beraber antrenmanlara devam edecekler. Aşağıda zaten U-19 takımımız olacak. Orada oynayacaklar. Bir yandan bizimle antrenmanlara çıkacaklar. Kadromuz içinde bulunacaklar. Yukarda oynamadıkları zaman da aşağıda oynayacaklar” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07